Priprave NK Duplek v Umagu


V četrtek, dne 25.2.2016 so se člani nogometnega kluba Duplek v sklopu pripravljanja na spomladanski del sezone v 2. mariborski medobčinski nogometni ligi, odpravili na 4 dnevne priprave v bližnji Umag. V sklopu priprav so v Umagu vsakodnevno trenirali in v tem času odigrali tudi 3 prijateljske tekme. 

Prvo tekmo so odigrali v petek, kjer so moči merili s tekmecem iz Avstrije, klubom FC Ausseerland, ki nastopa v avstrijski unterligi. Naši nogometaši so prikazali všečno predstavo, ki so jo kronali s štirimi zadetki v nasprotnikovi mreži in tako zmagali z rezultatom 4:2.

 

2:4


FC AUSSEERLAND - NK DUPLEK

PETEK, 25.2.2016 OB 14:30,

ŠPORTNI PARK UMAG 

 

Naslednjo tekmo so odigrali dan kasneje proti ekipi, ki prihaja iz  jugovzhodne Nemčije, TSV Hengersberg. V dežju in na razmočenem terenu so v tekmi, polni zadetkov in priložnosti, zmagali z zavidljivih 7:1 in tako potrdili dobro v formo pred hitro približujočem se prvenstvu. 

7:1


NK DUPLEK - TSV HENGERSBERG

SOBOTA, 26.2.2016 OB 13:30,

NOGOMETNO IGRIŠČE V BABIČAH 

 

Tretjo in hkrati zadnjo tekmo v sklopu priprav v Umagu, so odigrali v nedeljo proti domači ekipi NK Umag. V zadnji tekmi so sicer malo pokvarili skupni vtis, saj so izgubili z rezultatom 3:1. čeprav bi si po igri sodeč in priložnostih, ki so si jih ustvarili zaslužili več.

3:1


NK UMAG - NK DUPLEK

NEDELJA, 28.2.2016 OB 13:00,

ŠPORTNI PARK UMAG 

 

Priprave so igralci oddelali športno in kvalitetno, kar je vsekakor dober znak pred prvenstvom, kjer je cilj ekipe, da se čimbolj približa vrhu lestvice.

Zahvaljujemo se vsem sponzorjem, še posebej pa je potrebno omeniti Avtokleparstvo in avtoličastvo Simonič Domen, Šiviljstvo Mar,  AL – PA TRG, MS Krepek in Klima Lunos d.o.o.