PREGLED LETA 2016


Leto 2016 se počasi poslavlja od nas in zato je december, poleg tega, da je čas veselja in lepih voščil, tudi čas ko lahko pogledamo nazaj, kaj smo v preteklem letu dosegli. V iztekajočem letu smo uresničili, kar nekaj dolgoročnih ciljev, kateri so že izboljšali pogoje za treninge in tekme. Tako smo v letu pridobili oziroma izvedli sledeče stvari:

  • postavitev reflektorske razsvetljave, katera nam omogoča treninge in tekme tudi v poznejših terminih. Za postavitev reflektorske razsvetljave se zahvaljujemo  OBČINI DUPLEK in podjetju BAPRO-BIRO.
  • postavitev tribune, katera omogoča bolj udobno spremljanje tekem in treningov. Za tribuno se zahvaljujemo vsem sponzorjem, še posebej pa moramo omenit Domena Simoniča, Simona Krepeka, Boruta Mencingerja in Miheja Kekeca, kateri so z svojimi sredstvi in svojim vloženim časom omogočili, da se tekme od letošnjega leta lahko gledajo sede.
  • razširitev nogometne šole na 5 selekcij, kar pomeni, da z nami svoj prosti čas preživlja že več kot 80 otrok. Na tem mestu bi se zahvalil vsem našim mladim nogometašem, ki s svojo pridnostjo, marljivostjo in zvestobo na treningih in tekmah vračajo za vso vloženo energijo in trud. Prat tako se zahvaljujemo vsem staršem »naših« otrok za zaupanje, ki ste nam ga izkazali tekom let in da se po svojih najboljših močeh trudite, da vaši otroci prosti čas preživljajo aktivno. Zahvaljujemo se tudi trenerjem: Zvonkotu, Gorazdu, Robiju, Tomažu T. in Tomažu V. za vloženo energijo in trud.  
  • napredovanje članske ekipe v 1. ligo MNZ Maribor (4. slovenska liga). Članska ekipa je v sezoni 2015/2016 zasedla odlično 3 mesto in na takšni način napredovala v višjo ligo. Zahvala je namenjena celotni ekipi, na čelu s trenerjev Andrejem Vršičem.
  •  zahvaljujemo se vsem sponzorjem in donatorjem, ki so s svojimi prispevki pomagali, da so se zagotovila sredstva za vse aktivnosti. 
  • zahvaljujemo se vsem prostovoljcem in tistim, ki nam stojite ob strani, za vsako minuto vašega dragocenega časa, ki ste nam jo namenili. Na tem mestu še moremo posebej omenit Martina Majeriča in Dominika Lepoglavca, ki skrbita da so objekti in igrišča v dobrem stanju.

Zavezujemo se, da bo za nas leto 2017 vsaj tako delovno in izzivov polno, kot je bilo to ter, da nas bodo naši cilji in poslanstvo še naprej vodili novim zmagam naproti.

ISKRENA HVALA IN SREČNO 2017!

 

NK Duplek