06. November 2018
Danes je ekipa NK Duplek U9 pod vodstvom trenerja Robert Mirt odigrala še zadnjo ligaško tekmo proti NK Pobrežje in z zmago ostajamo neporažena ekipa, razen proti NK Maribor neodločeno. Vse čestitke celotni ekipi.
20. March 2017
Po slabih dveh mesecih priprav se v soboto, 25. marca ob 15.00 uri za člansko ekipo NK Dupleka nadaljuje prvenstvo v 1.članski ligi MNZ Maribor. V 15 krogu se bodo v gosteh pomerili z ekipo NK Malečnik, katera zaseda 3. mesto na lestvici. Nogometaši NK Dupleka potrebujejo dober štart v sezono zato vljudno vabljeni, da s svojo udeležbo in navijanjem pomagate do dobrega rezultata.
16. March 2017
Nogometaši NK Dupleka so se med 9. in 12. marcem pred nadaljevanjem pomladanskega dela prvenstva, odpravili na priprave v Umag. NK Duplek nastopa v 1. medobčinski ligi Maribor, kjer se trenutno nahaja na 11. mestu od vsega 13 ekip. Jesenski del prvenstva nogometaši Dupleka niso odigrali po načrtih, saj so zbrali vsega 9 točk. V spomladanskem delu želijo dvigniti nivo igre in se uvrstiti na sredino lestvice.
22. February 2017
Po zimskem premoru, ko so se igralci lahko odpočili po jesenskem delu tekmovanja, so se v mesecu februarju začeli prvi treningi. Prav tako sta se že odigrali dve prijateljski tekmi in sicer proti ekipi SV-Heimschuh in ekipi NK Železničar. Do začetka prvenstva so še predvidene sledeče tekme:
25. December 2016
Leto 2016 se počasi poslavlja od nas in zato je december, poleg tega, da je čas veselja in lepih voščil, tudi čas ko lahko pogledamo nazaj, kaj smo v preteklem letu dosegli. V iztekajočem letu smo uresničili, kar nekaj dolgoročnih ciljev, kateri so že izboljšali pogoje za treninge in tekme. Tako smo v letu pridobili oziroma izvedli sledeče stvari: postavitev reflektorske razsvetljave, katera nam omogoča treninge in tekme tudi v poznejših terminih. Za postavitev reflektorske...
15. August 2016
Prvenstvo je pred vrati in v soboto se začne zares. Članska ekipa NK Duplek bo v prihajajoči sezoni nastopala v 1. ligi MNZ Maribor in že v prvem kolo se ekipa odpravlja na težko gostovanje v Ruše, k ekipi NK Pohorje. Tekma se bo začela ob 17:00 na stadion v Rušah. Vljudno vabljeni, da pride podpret naše fante, da začnejo prvenstvo z dobrim rezultatom!!!
22. June 2016
V soboto 18.6. se je na igrišču v Sp. Dupleku odvijal zdaj že tradicionalni dan nogometa, ki je bil na sporedu že tretje leto zapored. NK Duplek je organiziral turnir ekip U-7, U-9, U-11 ter U-13. Po končanem turnirju je bila na sporedu še tekma veteranov NK Dupleka ter Veteranov Rolteka iz Doba. Zadnje dejanje je bilo na vrsti ob 20.00, ko so se pomerile legende NK Maribora proti domačinom NK Duplek, ki so letošnjo sezono v 2. medobčinski ligi Maribor zaključili na tretjem mestu....
16. June 2016
Ekipa U11 je sodelovala na turnirju Miklavž cup 2016, kjer je v osmini finala turnirja U11 izpadla proti ekipi NK Maribor z rezultatom 1:5. V skupini je ekipa Dupleka igrala še proti ekipam Dobrovce/Miklavž 1, Vipol Veržeju, Korotan Prevalju in ekipi Sesiofoki Banyasz iz Madžarske.
11. June 2016
Včeraj ob 21:00 so se prižgali novi reflektorji na igrišču v Sp. Dupleku, kar nam bo omogočilo boljše izvajanje treningov in tekem. Za pridobitev se zahvaljujemo OBČINI DUPLEK in podjetju BAPRO-BIRO. Reflektorje bomo uradno prižgali 18.6.2016 ob 20:00 na Dupleški dan nogometa 2016, ko bomo na nočni tekmi gostili ekipo NK Maribor legende.
07. June 2016
Ekipa U11 je zaključila zelo uspešno sezono, kjer je spomladanski del sezone zaključila brez poraza (8 zmag in en neodločen rezultat). Celotno sezono pa z eni porazom in dvema neodločenima rezultatoma, ostalo pa same zmage. Čestitamo igralcem!

Show more